Tuinhout

Woodmizer

Woodmizer LT20 zaagmachine

Let op: Aanstaande zaterdag middag 20 juli is de houtwerf om 12:30 uur gesloten!

Let op: Wij zijn gesloten vanaf maandag 5 augustus 2019 t/m zaterdag 17 augustus 2019. Vanaf maandag 19 augustus 2019 staan wij weer voor u klaar.

Ook in het Tuinhout heeft KosterHout een breed assortiment. Als ervaren houthandel hebben wij de kennis van iedere houtsoort en voor welke toepassing hij het beste geschikt is, dus voor een degelijk advies bent u hier ook aan het juiste adres. In verschillende houtsoorten zijn veelal alle maten planken/balken/palen leverbaar.

Zowel in Eiken, Lariks of Douglas als Noord Europees Vuren is altijd een grote voorraad aanwezig. Standaard maten zijn uiteraard altijd te leveren maar vooral maatwerk is onze sterke kant. Zo worden er doorlopend allerlei producten naar wens van de klant gemaakt en uw idee wordt met deskundig vakmanschap van begin tot eind gerealiseerd.

Wij hebben een gedeelte van onze prijslijsten online ter beschikking. Zo kunt u thuis op uw gemak de juiste beslissing nemen. Klik op onderstaande afbeeldingen voor sortiment prijslijst. Alle onderstaande houtproducten zijn inclusief 21% BTW.

Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typfouten.